6ος αγώνας Πανελληνιου Πρωταθλήματος Jet Ski - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

6ος αγώνας Πανελληνιου Πρωταθλήματος Jet Ski

6ος αγώνας Πανελληνιου Πρωταθλήματος Jet Ski

Share This
Ολοκληρώθηκε ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Jet Ski στον Προλιμένα της Καλαμάτας με την πραγματοποίηση και του δεύτερου/τελευταίου σκέλους σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή 30 Οκτωβρίου. 'Εντυπωσιακό θέαμα προσέφεραν περίπου 30 οδηγοί από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας αγώνες jet ski για δύο συνεχόμενες ημέρες. Οι εικόνες που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δημότες και επισκέπτες της πόλης μας ήταν μοναδικές!
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Όμιλο Jet Sport (HJSBA - Ηellenic Jet Sports Boating Association) και το Δήμο Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Ν. Ο. Καλαμάτας Ποσειδών και το ΝΑΣΚ Αίολο.
Μετά το πέρας του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές.....του δεύτερου σκέλους και ο εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Ομίλου Jet Sport κ. Ακης Μαλλούχος ευχαρίστησε το Δήμο Καλαμάτας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, το Λιμενικό Ταμείο, τους Ναυτικούς Ομίλους, το ΕΚΑΒ και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την άριστη συνεργασία και φυσικά τους χορηγούς που στήριξαν αυτή τη σημαντική εκδήλωση.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Καλαμάτα πρωταγωνίστησε και εντός της θαλάσσιας "πίστας" και "κατέκτησε" την κατηγορία Novice Limited, με τους δύο Καλαματιανούς οδηγούς Χρήστο Σταθουλόπουλο και Νίκο Τομαρά να "μονομαχούν" για την πρώτη θέση, με απρόοπτα, βουτιές και προσπεράσεις.
Μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση ολοκληρώθηκε στην όμορφη πόλη μας με επιτυχία! Οδηγοί και διοργανωτές έμειναν πολύ ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι με τις συνθήκες και τα χαρακτηριστικά της Καλαμάτας τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά και έφυγαν φωνάζοντας "ραντεβού το 2012"!
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα ανα κατηγορία:
Novice Stock
1. Μαργιούκλας Παναγιώτης (No 4)
2. Περιβολάς Σπύρος (No 9)
3. Μπαρούσης Χρήστος (No 14)

Kalamata amateur
1. Πουλέτης Αρης (No 5)
2. Κοκκίνης Βαγγέλης (No 12)
3. Πατσιλίβας Πέτρος (No 7)

Pro -ski
1. Λυγνός Λευτέρης (No 66)
2. Μαλλούχος Ακης (No 1)
3. Αντωνόπουλος Στέλιος (No 7)
Novice Limited
1. Σταθουλόπουλος Χρήστος (No 27)
2. Χατζηιωαννίδης Νίκος (No 9)
3. Τομαράς Νίκος(No 69)
Open Runabout

1. Πολίτης Παντελής (Νο 111)
2. Σταμπολτζής Χρήστος (Νο 116)
3. Λυγνός Λευτέρης (Νο 8)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages