Δύο νέα πλοία στη «συλλογή» της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δύο νέα πλοία στη «συλλογή» της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου

Δύο νέα πλοία στη «συλλογή» της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου

Share This
Το Μessinia και το Ulsan ! - Στην αγορά δύο νέων πλοίων προχώρησε η Costamare, επενδύοντας έτσι 90 εκατ. δολάρια. Τα πλοία είναι μεταφοράς κοντέινερ ενώ όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε από ευρωπαϊκές τράπεζες και αμερικανικούς επενδυτικούς οργανισμούς μέρους του νέου ναυπηγικού προγράμματός της. Την ίδια ώρα η ναυτιλιακή εταιρεία εξασφάλισε την επέκταση συνολικά έξι πλοίων της με την MSC ενώ οι χρονοναυλώσεις θα της επιφέρουν έσοδα 207 εκατ. δολαρίων.....
Η Costamare, της οποίας οι μετοχές διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, απέκτησε τα πλοία Viviana κατασκευής του 2003 και Ulsan κατασκευής του 2002, τα οποία θα παραμείνουν για δέκα χρόνια και 63 μήνες αντίστοιχα, ναυλωμένα στην MSC.
Ο ημερήσιος ναύλος για το Viviana, που μετονομάζεται σε Μessinia συμφωνήθηκε στα 29.000 δολάρια και για το Ulsan στα 16.500 δολάρια. Την ίδια στιγμή η Costamare πώλησε δύο πλοία από το στόλο της τα οποία είχαν κατασκευαστεί τη δεκαετία του '70 στην τιμή των 8 εκατ. δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages