Ασφάλισε όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου ο Ομιλος Λαρσινός - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ασφάλισε όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου ο Ομιλος Λαρσινός

Ασφάλισε όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου ο Ομιλος Λαρσινός

Share This
«Συγχαρητήρια μακάρι να σας μιμηθούν και άλλοι»
Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλλασαν τα εγκαίνια της έκθεση «Κορινθία 2011
» που έγινα χθές το απόγευμα στην Κόρινθο. Μία έκπληξη που δημιούργησε σε όλους μία αίσθηση ελπίδας και αισιοδοξίας μέσα στο μουντό κλίμα μίας κοινωνίας που ζεί καθημερινά με το φάντασμα της πτώχευσης.
Ο «Ομιλος Λαρσινός», σε μία εξαιρετικά σεμνή τελετή παρέδωσε στα χέρια του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρου Τατούλη και του Γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων νήσων κ..Τάσου Αποστολόπουλου ,ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Ο Ομιλος «Λαρσινός» ασφάλισε για ένα έτος ΟΛΟΥΣ τους μαθητές των νηπιαγωγείων-δημοτικών-γυμνασίων και Λυκείων της Πελοποννήσου για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί στα παιδιά εντός ή εκτός των σχολείων…!
Η πρόεδρος του ομίλου κα. Ευγενία Λαρσινού συγκινημένη είπε ότι η επιχείρηση αυτή την κρίσιμη για το Εθνος στιγμή κάνει το καθήκον της απέναντι στην περιφέρεια που ξεκίνησε και συνεχίζει την δράση της. «Οφείλουμε στους Πελοποννήσιους και με την πράξη μας αυτή θέλουμε να δηλώσουμε στους συμπατριώτες μας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη»..!
«Ο όμιλος Λαρσινός, στην κρίσιμη αυτή οικονομική συγκυρία επενδύει τα κέρδη του στους μαθητές της Πελοποννήσου, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συμπατριώτες μας.Αισθανθήκαμε την άνάγκη να δηλώσουμε παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις και με οποιοδήποτε κόστος τώρα που η χώρα περνά άσχημες στιγμές. Επιχειρείν σημαίνει για μας πρώτα και πάνω απ’ όλα συμπαράσταση στην κοινωνία. Η κοινωνία ζεί τις επιχειρήσεις και σε αυτή τα οφείλουμε όλα.Πατριωτικό χρέος όλων μας είναι αυτή την στιγμή να σταθούμε κοντά στους συμπατριώτες μας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου κ.Γιάννης Λαρσινός..!!
Τόσο ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης όσο και ο γενικός γραμματέας κ.Τάσος Αποστολόπουλος δήλωσαν εντυπωσιασμένοι και συγκινημένοι από την πρωτοβουλία της εταιρείας και ευχήθηκαν αυτή η κοινωνική ευθύνη που κάνει πράξη ο «Ομιλος Λαρσινός» να γίνει παράδειγμα για τους επιχειρηματίες όλης της Πελοποννήσου.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Μπεγλίτη και του εκπροσώπου της ΝΔ βουλευτή κ.Βλάχου, που ήταν παρόντες στην τελετή παράδοσης των συμβολαίων
Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει παρόμοια ενέργεια σε ολόκληρη την Ελλάδα ακόμ α και από εταιρείες κολοσσούς. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και καλύπτει για ένα μεγάλο ποσό τα ατυχήματα των μαθητών..!
Μπορεί οι Κορίνθιοι να γνωρίζουν δεκαετίες τώρα την απίστευτη κοινωνική ευαισθησία του Ομίλου Λαρσινός, αλλά πλέον αυτό επεκτείνεται από την μία άκρη ως την άλλη του Μοριά.
Ο Ομιλος επιστρέφει με την πιο ευγενική πράξη στους Πελοποννήσιους την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία.
Η ψυχή του εγχειρήματος αλλά και του Ομίλου Γιάννης Λαρσινός ξαναφέρνει στην χώρα μας την χαμένη κατηγορία των αληθινών ευπατρίδηδων και ευεργετών που σήκωσαν στην πλάτη τους την παλιά Ελλάδα. Και το κάνει σε μία στιγμή που όλοι έχουμε ανάγκη από δείγματα πατριωτισμού και νέα πρότυπα.
Οπως είπε ο κ. Λαρσινός στο περιθώριο της τελετής «το 2011 ο όμιλος προτιμά να μην έχει ένα ευρώ κέρδος αλλά βοηθήσει τις δοκιμαζόμενες από την κρίση οικογένειες της Πελοποννήσου..»
Όλα ξεκίνησαν από το ατύχημα που είχε ο γιός εργαζομένου στην επιχείρηση ο οποίος κτύπησε σε σχολική εκδρομή και δεν μπορούσε να θεραπευτεί γιατί η οικογένεια δεν είχε τα χρήματα για την θεραπεία που χρειαζόταν. Αυτό έκανε τον κ.Λαρσινό να αποφασίσει αυτή την γενναία χορηγία..!
Μέχρι χθές λέγαμε ότι ο «Ομιλος Λαρσινός», που είναι μία υγιέστατη επιχείρηση ήταν η ατμομηχανή της ανάπτυξης στην Πελοπόννησο αφού διαρκώς κάνει πολύ μεγάλες επενδύσεις και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας…Από σήμερα θα λέμε ότι ο όμιλος Λαρσινός έδωσε το σύνθημα για να σταθεί και πάλι η Πελοπόννησος στα δικά της πόδια, στους δικούς της ανθρώπους και στις δυνάμεις της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages