Τελετή Λήξης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ελεύθερης Κατάδυσης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τελετή Λήξης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ελεύθερης Κατάδυσης

Τελετή Λήξης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ελεύθερης Κατάδυσης

Share This
Με μια ευχάριστη τελετή λήξης, γεμάτη χαμόγελα και πολύ κέφι αποχαιρέτισε o Δήμος Καλαμάτας τους αθλητές που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο τέρμα της Ναβαρίνου.
Εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Aida International του Δήμου Καλαμάτας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, του Λιμεναρχείου, των Συλλόγων της πόλης μας και πλήθους θεατών βρέθηκαν στην παραλία με συντροφιά τη θαλάσσια αύρα και 170 αθλητές και αθλήτριες από 32 χώρες, που έλαβαν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πραγματοποιώντας καταδύσεις σε εντυπωσιακά βάθη, με μια ανάσα.
Η βραδιά περιλάμβανε τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις σε κάθε κατηγορία, πολύ δυνατά χειροκροτήματα, ένα ολιγόλεπτο εντυπωσιακό βίντεο με στιγμιότυπα όλων των ημερών της διεξαγωγής του αγώνα αλλά και τις πιο χιουμοριστικές στιγμές, ωραία μουσική, πυροτεχνήματα και πολύ διασκέδαση.
Από τη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα δεν έλειψαν οι δυνατές συγκινήσεις. Δύο παγκόσμια ρεκόρ που πραγματοποίησε η Ρωσίδα δύτρια Νατάλια Μολχάνοβα. Ο δημοφιλής Γάλλος δύτης Guillame Nery αφιέρωσε το χρυσό του μετάλλιό στην αγαπημένη του, η οποία είναι έγκυος στην πρώτη τους κόρη. Και φυσικά η κορυφαία όλων, συγκίνηση, τη στιγμή της απονομής του Έλληνα δύτη Γιώργου Παναγιωτάκη, ο οποίος με μια βουτιά στα -101 μέτρα ανέβηκε στο βάθρο με χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και εθνικό ρεκόρ στα σταθερά βάρη με πέδιλα.
«Αποστολή εξετελέσθη» και την επόμενη μέρα οι δύτες πήραν το δρόμο της επιστροφής στις πατρίδες τους, γεμάτοι δυνατές συγκινήσεις και όμορφες αναμνήσεις από τη φιλόξενη και όμορφη πόλη της Καλαμάτας.
Καλή αντάμωση λοιπόν σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages