Η κυβέρνηση είναι "αιχμάλωτη στη λάθος πολιτική" - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η κυβέρνηση είναι "αιχμάλωτη στη λάθος πολιτική"

Η κυβέρνηση είναι "αιχμάλωτη στη λάθος πολιτική"

Share This
«Αιχμάλωτη» σε λάθος πολιτική είναι η κυβέρνηση και ανίκανη να πιάσει τους στόχους της, είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξη Τύπου που δίνει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.
Μίλησε για «φορολάτρες» στην κυβέρνηση, που έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ οικονομίας, αφού, όπως είπε, σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει βιβλίο οικονομίας που να λέει πως σε περιόδους ύφεσης αυξάνεις τους φόρους. «Πέρυσι δεν με πίστεψαν, φέτος δεν βλέπουν τα αποτελέσματα;», αναρωτήθηκε
«Θέλουν να σώσουν την Ελλάδα με τους Έλληνες ή την οικονομία χωρίς τους Έλληνες;», έθεσε το ερώτημα προς την κυβέρνηση .....
και για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ υποστήριξε πως ήταν «ερασιτεχνική μπλόφα» το πήγαινε- έλα με την τρόικα. «Μας είχε πει ότι το βαρέλι έχει πάτο. Που πήγε ο πάτος; Μας έχει φύγει ο πάτος. Να διατηρεί την ψυχραιμία του ο κ. Βενιζέλος όταν απευθύνεται στη Ν.Δ.», συμπλήρωσε.
Για το ειδικό τέλος στα ακίνητα είπε ότι είναι άδικο μέτρο και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να εισπράξει όσα υπολογίζει γιατί ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει. "Ο κόσμος κάνει θυσίες και η κυβέρνηση είναι ανίκανη", τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Σε ερώτηση γιατί δεν συνεργάζεται με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, να πάνε μαζί στις Βρυξέλλες για επαναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους, απάντησε πως "δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι πολιτικό το θέμα, έχουν διαφορετικό τρόπο άσκησης πολιτικής και το ΠΑΣΟΚ πελαγοδρομεί γιατί βρίσκεται σε υπαρξιακή κρίση" και επανέλαβε ότι μόνη λύση στις σημερινές συνθήκες είναι οι εκλογές.
Εξεταστική Επιτροπή για το πως φθάσαμε στο μνημόνιο
Ισχύει η δέσμευση του ότι αν γίνει κυβέρνηση θα συγκροτήσει Εξεταστική Επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, για να μάθει ο λαός την αλήθεια, πως έγινε και η κυβέρνηση της Ν.Δ. παρέδωσε τα σπρεντ στις 130 μονάδες και σήμερα ξεπέρασαν τις 2.000, δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στη ΔΕΘ.
Σε ερώτηση αν πρέπει να διερευνηθούν και τυχόν ευθύνες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: "Ως άνθρωπος πιστεύω ότι για να έχω τη δυνατότητα να κατηγορήσω κάποιον προσωπικά, πρέπει να έχω ντοκουμέντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages