Ντροπή: Εγκαίνια χωρίς τον Πρωθυπουργό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ντροπή: Εγκαίνια χωρίς τον Πρωθυπουργό

Ντροπή: Εγκαίνια χωρίς τον Πρωθυπουργό

Share This
Οι «Αγανακτισμένοι» θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Λευκού Πύργου στις 15:00 και θα θέσουν σε εφαρμογή «σχέδιο αποκλεισμού της ΔΕΘ».
Την ίδια ώρα διοργανώνουν συγκέντρωση στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης φοιτητικοί σύλλογοι.
Στις 15:50 ιδιοκτήτες ταξί από διάφορες πόλεις θα συγκεντρωθούν στο Ιβανόφειο και περί τις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν πορεία χωρίς τα αυτοκίνητά τους μέχρι το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Στις 18:00 ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ ΕΚΘ, ΕΔΟΘ και ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου.
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι. Στη Θεσσαλονίκη διεξάγονται οι εργασίες του Τακτικού Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ η οποία έχει καλέσει τους εργαζόμενους στον Τύπο να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις των Συνδικάτων. Μέλη τηςΕΣΗΕΜΘ θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στο Αγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου από την πλευρά της Παναγίας Χαλκέων.
Την ίδια ώρα έξω από το Κατσάνειο θα συγκεντρωθούν οπαδοί του Ηρακλή και στην Καμάρα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστές.
Στις 18:30 μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους.
Στη Θεσσαλονίκη φθάνουν, επίσης, από την Αθήνα και μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» που θα ανοίξουν τις μπάρες στα διόδια.
Οι διαδηλωτές γύρω στις 19:00 θα κινηθούν προς την πύλη της έκθεσης και το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
ΑΞΙΖΕΙ: Ο πρωθυπουργός επιβεβαιώνει όσους λένε ότι είναι ιδιαίτερα φοβισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages