Εθελοντική δράση με τη βοήθεια του Λιμενικού - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εθελοντική δράση με τη βοήθεια του Λιμενικού

Εθελοντική δράση με τη βοήθεια του Λιμενικού

Share This
Το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Ακτοφυλακή θα μετάσχουν στις δραστηριότητες για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού-Καθαρισμού των Ακτών, σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (ΗΕΛΜΕΠΑ), το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου. Με εγκύκλιό της προς τις Λιμενικές Αρχές, η Διεύθυνση Προστασίας του Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής καθόρισε το πλαίσιο ενεργειών που αναλαμβάνονται από τις Λιμενικές Αρχές.
Ειδικότερα, την ημέρα αυτή, η οποία είναι αφιερωμένη στην ανάγκη περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών σε παγκόσμια κλίμακα, διοργανώνονται για 20ή συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, εθελοντικοί καθαρισμοί ακτών.
Οι Λιμενικές Αρχές σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες οικείων Περιφερειών, παράκτιους ΟΤΑ, Οργανισμούς Λιμένων και Λιμενικά Ταμεία, συμμετέχουν και συνδράμουν με κάθε δυνατό τρόπο στην εθελοντική προσπάθεια, με γνώμονα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εθελοντική συμμετοχή πολιτών και διαφόρων φορέων, διοργανώ νοντας εθελοντικές δράσεις και εκδηλώσεις για περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση στο χώρο ευθύνης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages