BBC …"Λυπηθείτε τους Έλληνες" - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

BBC …"Λυπηθείτε τους Έλληνες"

BBC …"Λυπηθείτε τους Έλληνες"

Share This
Στους Έλληνες και στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά το BBC στην ηλεκτρονική του σελίδα με τίτλο "Λυπηθείτε τους Έλληνες". "Η Ευρώπη εξάντλησε τα αποθέματα συμπάθειας προς την Ελλάδα, καθώς είναι η χώρα που απειλεί την περαιτέρω ενοποίηση της ΕΕ, αλλά και το ίδιο το κοινό νόμισμα" γράφει ο αρθρογράφος. Και δεν λέει μόνο αυτά.
Αναφέρεται στις συνθήκες με τις οποίες ζει μια μέση ελληνική οικογένεια ή μάλλον για να τοποθετηθούμε καλύτερα στην προσπάθεια επιβίωσης που κάνει το κάθε ελληνικό νοικοκυριό καθώς βλέπει μέρα με τη μέρα τα έξοδα να αυξάνονται και να μην υπάρχουν έσοδα από πουθενά. Και το χειρότερο όλων είναι ότι όλες αυτές οι θυσίες και και οι περικοπές που κάνουν δεν αποδίδουν, τονίζει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος.
Τα σημάδια της ύφεσης είναι παντού ορατά στην Ελλάδα. Καταστήματα κλείνουν, τριαντάρηδες άνεργοι επιστρέφουν στην πατρική τους κατοικία, τα παιδιά πηγαίνοντας στο σχολείο το Σεπτέμβρη δεν είχαν βιβλία και η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει τους εξυπνότερους και καλύτερους πολίτες της καθώς ο αριθμός εκείνων που σκέφτονται την μετανάστευση σε Αμερική και Αυστραλία όλο και αυξάνεται.
Το ελληνικό κράτος μοιάζει με καζάνι που βράζει, πολίτες που δεν αντέχουν άλλο, παντού υπάρχει μια υποβόσκουσα οργή και το ποσοστό των διαδηλώσεων και των διαμαρτυριών μεγαλώνει. Αυτή είναι η εικόνα της χώρας μας. Είμαστε πραγματικά για λύπηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages