Πόσα λεφτά μοίρασε η ΝΔ σε 707 ΜΚΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πόσα λεφτά μοίρασε η ΝΔ σε 707 ΜΚΟ

Πόσα λεφτά μοίρασε η ΝΔ σε 707 ΜΚΟ

Share This
Στη δημοσιότητα έδωσε ο υπουργός Εργασίας ολόκληρο τον κατάλογο με τις Μη
Κυβερνητικές Οργανώσεις που εντάχθηκαν σε πρόγραμμα επιδοτούμενης απασχόλησης κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Από αυτό τον κατάλογο προκύπτει ότι 707 ΜΚΟ οι οποίες εντάχθηκαν σε προγράμματα απασχόλησης έλαβαν συνολικά το ποσό των 39 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργώντας παράλληλα 1.826 θέσεις εργασίας.
Ωστόσο, με τη σειρά του ο κ. Κουτρουμάνης θα πρέπει να δώσει και τον κατάλογο των ΜΚΟ που έχουν λάβει επιχορήγηση και επί ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία.
Πάντως, προκαλεί εντύπωση στους απλούς πολίτες πως μπορεί να υπάρχουν τόσο μεγάλες επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει υποστεί βαθιά "λεηλασία" των εισοδημάτων τους.
Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο του κ. Κουτρουμάνη οι ΜΚΟ έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδοτούμενων θέσεων κοινωφελούς χαρακτήρα ακόμα και σήμερα.
Το NewsIt μας αποκαλύπτει όλο τον κατάλογο με τις 707 ΜΚΟ που επιδοτήθηκαν και τα ποσά που χορηγήθηκαν σε αυτές που όπως θα δείτε υπάρχει και «άρωμα» Μεσσηνίας
ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ 707 ΜΚΟ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΕΔΩ http://www.newsit.gr/flash/MKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages