Μαζί φάγαμε και τα έπιπλα με χρήματα του Ελληνικού λαού; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μαζί φάγαμε και τα έπιπλα με χρήματα του Ελληνικού λαού;

Μαζί φάγαμε και τα έπιπλα με χρήματα του Ελληνικού λαού;

Share This
Με έπιπλα αξίας 1.906,98 ευρώ αποφάσισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος να… φρεσκάρει το γραφείο και τη διάθεσή του, κατά τα τέλη του περασμένου Μαΐου και τις αρχές Ιουνίου, στέλνοντας το τσεκ στον ελληνικό λαό.
Η προμήθεια επίπλων που πραγματοποιήθηκε με δέσμευση πίστωσης του προϋπολογισμού και δημοσιεύεται στον δικτυακό τόπο ανάρτησης των κυβερνητικών αποφάσεων «Διαύγεια», με
ημερομηνία 19 Αυγούστου, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Η αλλαγή σκηνικού στο στρατηγείο του κ. Παγκάλου έρχεται ως συνέχεια των ισχυρισμών του ιδίου στις αρχές του έτους ότι ο εξοπλισμός του γραφείου του προήλθε αποκλειστικά από τα «αζήτητα» της Βουλής, του «Αθήνα 2004», του ΕΟΜΜΕΧ και του πάλαι ποτέ υπουργείου Αιγαίου, στα γραφεία του οποίου στη Φιλελλήνων στεγάζονταν αρχικά το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Τότε, μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος είχε απαντήσει σε δημοσιεύματα που έθιγαν τον εξοπλισμό του γραφείου του ότι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του γραφείου του και κατόπιν ενδεικτικών προσφορών από εταιρίες εξειδικευμένες στον εξοπλισμό γραφείων, η καινούργια επίπλωση θα στοίχιζε κατ’ ελάχιστον 250.000 ευρώ… Τόσο αποτιμούσε ο κ. Πάγκαλος τη ριζική ανανέωση του ντεκόρ στον χώρο εργασίας του!
Συγκριτικά, λοιπόν, με το ποσό που προτείνει ο κ. Πάγκαλος, μπορεί τα 1.906,98 ευρώ να φαντάζουν… ψίχουλα, το μόνο βέβαιο είναι, ωστόσο, ότι, κατά την περίοδο που διανύουμε, δεν περισσεύουν ούτε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages