Το πάρκο ξεφτίλα στην περιοχή του Λιμανιού Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το πάρκο ξεφτίλα στην περιοχή του Λιμανιού Καλαμάτας

Το πάρκο ξεφτίλα στην περιοχή του Λιμανιού Καλαμάτας

Share This
Σε μια περιοχή στην καρδιά του λιμανιού της Καλαμάτας και απέναντι σε ένα από τα πιο καινούργια ξενοδοχεία της πόλης βρίσκεται το περίφημο παλιά πάρκο που όπως θυμούνται πολλοί Καλαματιανοί ήταν για πολλά χρόνια σημείο περιπάτου και παιχνιδιών τόσο των μεγάλων αλλά και των μικρών παιδιών που το έβλεπαν σαν παράδεισο. Αυτό που περιέγραψε το ρεπορτάζ του BEST άφησε άφωνους όσους είδαν τα πλάνα σε ένα σημείο 30 μέτρα!! από την είσοδο του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας κάτι που δεν πίστευαν στα μάτια τους πραγματικά.
Ο «ισόβιος» πρόεδρος Ν. Τζάννες χωρίς ίχνος αισθητικής παραμένει στην θέση του με όλες τις Κυβερνήσεις (λόγω Ντόρας όπως έχουμε ξαναπεί) αντί να τα μαζέψει και να φύγει πηγαίνοντας πραγματικά να κρυφτεί! με τα κατορθώματα του, προκαλεί ακόμα και τους ψαράδες κυνηγώντας τους να πάρει περισσότερα χρήματα από τις βάρκες τους στην προκυμαία του λιμανιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απόψεις του κόσμου στο ρεπορτάζ ήταν κάτι πάρα πάνω από σκληρές.. με έναν από αυτούς να χαρακτηρίζει τον Ν.Τζάννε "Χαϊλέ Σελασιέ"
Υ.Γ Το ΑΤΜ που βλέπετε στην φωτογραφία είναι μέρος της ανάπτυξης που έφερε ο κ Τζάννες στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας και είναι ένα από τα κατάλοιπα που του έχει μείνει σαν παλαιός Τραπεζικός Υπάλληλος που ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages