ΚΟΛΑΣΗ από τα Δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΟΛΑΣΗ από τα Δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας !

ΚΟΛΑΣΗ από τα Δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας !

Share This
Συνεχίζεται ο κλεφτοπόλεμος μεταξύ των δυνάμεων των ΜΑΤ και των διαδηλωτών. Ο δρόμος μπροστά από την πλατεία Συντάγματος έχει αδειάσει, ενώ στις 3.00 μμ μια διμοιρία των ΜΑΤ αφού έριξε δακρυγόνα μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία κινήθηκε τρέχοντας προς τους διαδηλωτές που τράπηκαν σε φυγή. Η ατμόσφαιρα στην πλατεία Συντάγματος έχει γίνει αποπνικτική λόγω των δακρυγόνων αλλά και των κάδων στους οποίους έχουν ανάψει φωτιές......
Στις 3.30 δυο διμοιρίες των ΜΑΤ επιτέθηκαν μαζικά κατά διαδηλωτών ρίχνοντας δεκάδες δακρυγόνα, χημικά και κροτίδες κρότου λάμψης. Εν τω μεταξύ από τα μεγάφωνα των διαδηλωτών γίνονταν εκκλήσεις να μην πετάγονται πέτρες ώστε να μην προκαλούνται οι αστυνομικοί.
Στις 3.45 η ένταση αυξήθηκε και 3-4 διμοιρίες των ΜΑΤ κινήθηκαν κατά διαδηλωτών κατεβαίνοντας την Β. Σοφίας, συνεχίζοντας έτσι τον κλεφτοπόλεμο με πέτρες και δακρυγόνα.
Στις 3.50 ο Πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής απηύθυνε έκκληση από τα μεγάφωνα των διαδηλωτών, να σταματήσουν άμεσα οι ρίψεις δακρυγόνων. Εν τω μεταξύ συνεχίζουν να ακούγονται διαρκώς κρότοι από δακρυγόνα.
Στις 4.00μμ ένταση δημιουργήθηκε όταν τραυματισμένος αστυνομικός, υποβασταζόμενος από συναδέλφους του επιχείρησε να περάσει μέσα από το ειδικό φράγμα που έχει στήσει μπροστά από την παράπλευρη είσοδο της Βουλής η αστυνομία, για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες. Διαδηλωτής που βρισκόταν έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου και ακριβώς δίπλα από το φράγμα φώναξε "περαστικά" και κατόπιν άντρας των ΜΑΤ κινήθηκε εναντίον του. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages