Πέφτει η Κυβέρνηση και αναητέι σανίδα σωτηρίας... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πέφτει η Κυβέρνηση και αναητέι σανίδα σωτηρίας...

Πέφτει η Κυβέρνηση και αναητέι σανίδα σωτηρίας...

Share This
Τρόπο να φύγει αλλά και να ρίξει τις ευθύνες σε άλλους προσπαθεί την τελευταία στιγμή ο κ. Παπανδρέου αφού βλέπει ντόμινο παραιτήσεων προ των πυλών. Επεξεργάζονται και σενάριο να γίνει η συνεδρίαση σε άλλο χώρο εκτός της «πολιορκημένης» Βουλής
Σύμφωνα με τα σενάρια των τελευταίων ωρών μπροστά στην πρωτοφανή αντίδραση των Ελλήνων που θυμίζει 74, ο κ. Παπανδρέου θα ενημερώσει τον κ. Παπούλια για την πρόθεσή του να ζητήσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα να ψηφισθεί πλέον, από 180 βουλευτές κι όχι από 151, κάτι που απαιτεί και τη σύμπραξη κομμάτων της αντιπολίτευσης και κυρίως της Ν.Δ.
Κατ΄άλλες εκτιμήσεις, ο πρωθυπουργός δεν αποκλείεται να ζητήσει εκλογές, προκειμένου ο λαός να δώσει τη λύση στη ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού, πριν αυτή καταστεί ολέθρια για τη χώρα. Ενώ δεν έλειψαν και οι πληροφορίες που θέλουν τον πρωθυπουργό να ζητεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει μια νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και με το θεσμικό βάρος του αξιώματός του να πιέσει για μια λύση κυβέρνησης συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages