Προκαλεί μηνύσεις στα ΜΜΕ της Μεσσηνίας ο Γ. Γρηγορόπουλος. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προκαλεί μηνύσεις στα ΜΜΕ της Μεσσηνίας ο Γ. Γρηγορόπουλος.

Προκαλεί μηνύσεις στα ΜΜΕ της Μεσσηνίας ο Γ. Γρηγορόπουλος.

Share This
Ο πρώην πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας» και εμπλεκόμενος στην μεγαλύτερη «Μπόχα» του ποδοσφαίρου κλπ στην Ελλάδα και όχι μόνο αντί να βγει δημόσια στα ΜΜΕ που το προσκαλούν καθημερινά να δώσει έστω μια εξήγηση για την «Μπόχα» που έφερε και στην Καλαμάτα μπας και παραμυθιαστεί κανένας, ψάχνει για μηνύσεις για οποιανδήποτε λόγο κάνοντας τον «μάγκα» για ακόμη μια φορά.
Ο Γ. Γρηγορόπουλος γυρνά τα δικηγορικά γραφεία της Καλαμάτας προκειμένου να αναλάβουν την δίωξη του στα ΜΜΕ της Μεσσηνίας και στους δημοσιογράφους που τον συκοφαντούν πάλι, όπως λέει, διότι έχουν εμπάθεια μαζί του..?
Οι μέχρι τώρα δικηγόροι που έχει απευθυνθεί του έδειξαν την πόρτα εξόδου από τα γραφεία τους καθότι εδώ όλοι γνωριζόμαστε αλλά επειδή τελικά «λεφτά υπάρχουν» στον κ Γρηγορόπουλο κάποιος θα ενδώσει σε τέτοιες δύσκολες εποχές .
Τέλος περιμένουμε να δούμε όλοι όταν θα αποκαλυφθούν επίσημα οι οικονομικές δοσοληψίες από τους λογαριασμούς του που είχε όλα αυτά τα χρόνια που ήταν πρόεδρος της «Μαύρης θύελλας» πως θα δικαιολογήσει τα έσοδα διότι το κατηγορητήριο λέει όπως ξέρουμε ότι διώκετε για: «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα και επάγγελμα και κατά συνήθεια» εκτός και μας πει ότι τα λεφτά τα βρήκε από τα παγωτά…
Τώρα όσον αφορά τις απειλές ότι θα μας ….. του λέμε αλλού αυτά, σε αυτούς που ακόμα.. βγάζει λόγο κάθε μέρα… και να προσέχει τα παγωτά…
Αξίζει να σημειωθεί και το άρθρο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από το δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργούντζο που αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η απόλυτη ξεφτίλα για την Μαύρη Θύελλα! Ήθελα να ήξερα λοιπόν όλοι εκείνοι που τόσα χρόνια τώρα στήριζαν το καθεστώς αυτού του ..ΚΥΡΙΟΥ & δυσκόλευαν την ζωή αυτών που του ασκούσαν σκληρή κριτική, τώρα αλήθεια τι έχουν πια να μας πουν ? Γιατί όταν κάποιους από εμάς αυτός ο ΚΥΡΙΟΣ τους έβριζε, τους απειλούσε & τους έτρεχε στους εισαγγελείς & στις ..αστυνομίες, κάποιοι άλλοι χασκογελούσαν μαζί του & έκαναν μεγάλη ζωή...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages