Κυβέρνηση ισορροπιών και εκλογών η νέα Κυβέρνηση. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κυβέρνηση ισορροπιών και εκλογών η νέα Κυβέρνηση.

Κυβέρνηση ισορροπιών και εκλογών η νέα Κυβέρνηση.

Share This
Με τους ποιο πολλούς εκτός από την «παρέα του» όπως χαρακτηριστικά του είπε η Βάσω Παπανδρέου και τους άλλους αρκετά υποβαθμισμένους ο πρωθυπουργός εμφάνισε την νέα Κυβέρνηση σαν να μην τρέχει τίποτε...
Φανερό πλέον είναι ότι η νέα Κυβέρνηση έχει σχήμα εκλογών αλλά και αποχώρησης του Γ. Παπανδρέου παραδίδοντας στον Β. Βενιζέλο το κόμμα. Αυτό το λέμε διότι ο Β Βενιζέλος δεν πρόκειται να πάρει σκληρά μέτρα σαν υπουργός οικονομικών διότι σκέφτεται το πολιτικό του μέλλον αλλά και η θέση του αντιπροέδρου που του δόθηκε είναι σαν να συγκυβερνά με τον Γ. Παπανδρέου κάτι που συμφωνήθηκε όπως φαίνεται και από τους «έξω φίλους μας» προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση εχθές και να μαζευτούν οι υπογραφές με το χαρτί που έθετε θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Όπως και να έχει ο κόσμος από ότι φαίνετε παραμένει στις πλατείες διότι στα μάτια του ο Γ Παπανδρέου έχει αποτύχει και καταδικάσει την χώρα σε αυτή την κατάσταση .
Με την πιθανότητα να φύγει ίσως μπρος στον πανικό τους για τον Σαμαρά οι «παγκόσμιοι τοκογλύφοι» κάνουν και άλλα βήματα πίσω σαν αυτά που έκαναν εχθές και προχθές και δώσουν στο Βαγγέλη Βενιζέλο το πράσινο φώς να κάνει κοινωνική πολιτική που συγχρόνως θα τον κάνει ήρωα και ίσως ανακάμψουν την ανοδική πορεία του Αντώνη Σαμαρά κάτι που όπως φαίνετε τρέμουν..που αν γινόντουσαν εκλογές τώρα, όπως θέλει και ο κόσμος, θα «σάρωνε»
Όπως και να έχει η επόμενη κατάσταση από ότι φαίνετε ο Γ. Παπανδρέου αποτελεί παρελθόν και για τους έξω οπότε και το να δώσει το δαχτυλίδι σε άλλον για να πάει στις εκλογές δεν θα παραξενέψει κανέναν άλλωστε αυτό το κόλπο το έχουν συνηθίσει στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages