Ομολογία σόκ για την ...χρεωκοπία της Ελλάδας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ομολογία σόκ για την ...χρεωκοπία της Ελλάδας

Ομολογία σόκ για την ...χρεωκοπία της Ελλάδας

Share This
Κάγκελο έμειναν οι καλεσμένοι του Γιώργου Παπαδάκη όταν ο κυβερνητικός βουλευτής από την Κοζάνη Π. Κουκουλόπουλος αποκάλυψε ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε στο ΚΤΕ πως η Ευρωπαίκή ένωση σε συμφωνία με την Ελλάδα μετατέθηκε για μετά από 3 με 4 χρόνια!!!!!
Ο Βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου είπε ότι «Δεν τίθεται θέμα αν θα ψηφίσουμε το μεσοπρόθεσμο τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ο διάλογος». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε ότι με τον χειρισμό για το χρέος η Ελλάδα παίρνει τρία χρόνια παράταση για τη μετάθεση και όχι την επίλυση του προβλήματος, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να προστατευθούν τα μεσαία στρώματα. Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε ότι πρέπει να κατέβει το «σίριαλ» τρόμου έλλειμμα – χρέος και να ανέβει το «σίριαλ» ανάπτυξη – ελπίδα – προοπτική.
Επίσης, υπογράμμισε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου που έχει στοχοποιηθεί.«Αν δε μπορέσουμε να έχουμε μετρήσιμους στόχους, οδηγούμαστε σε κοινωνική κατάρρευση των μεσαίων στρωμάτων που είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό δεν μπορεί να το δεχθεί κανείς αδιαμαρτύρητα. Η πατρίδα δεν είναι κάτι χωρίς πολίτες» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages