Οι βαρώνοι του τοπικού Τύπου και η άγριακ όντρα περι εξουσίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι βαρώνοι του τοπικού Τύπου και η άγριακ όντρα περι εξουσίας

Οι βαρώνοι του τοπικού Τύπου και η άγριακ όντρα περι εξουσίας

Share This
Άμεση ήταν η αντίδραση του Best σε απαξιωτικό σχόλιο τοπικής εφημερίδας γύρω από τις παρελάσεις και τις δαπάνες. Ιδού: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Αμοιβή για τις παρελάσεις
«Τώρα καταλάβαμε γιατί ο Πέτρος και η Ντίνα ετοιμάζουν webTV. Διότι σου λένε οι άνθρωποι, θα μεταδίδουμε εμείς κατευθείαν τις παρελάσεις δωρεάν και δεν θα μπορούν να μας ζορίζουν οι καναλάρχες και να ζητάνε αμοιβές για το ρεπορτάζ. Αν συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Εσείς τι λέτε; Μπορείτε να πιστέψετε ότι τοπικός μπερλουσκόνης ζητάει κάποια χιλιάρικα για τη μετάδοση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEST TV
Ο κουκουλοφόρος κομπλεξικός και τα υπονοούμενα

«Ο τοπικός «Λαμπράκης» βλέποντας ότι έχει χάσει πλέον την κυριαρχία να δίνει διαταγές και να εξουσιάζει το πολιτικό σύστημα που ευτυχώς ξύπνησε!! έχει γίνει περίγελος όλου του κόσμου, με τις γνωστές εμμονές του, κάτι που το έχει νιώσει… πολύ τον τελευταίο καιρό, άλλωστε οι διαψεύσεις σε αυτά που γράφει είναι καθημερινό φαινόμενο.
Εκτός των άλλων αφού κάνει κριτική σαν μέγας ειδικός επί παντός επιστητού σήμερα κάνει υποδείξεις και για το ποσόν που πρέπει να πάρουν τα τηλεοπτικά συνεργία για να μεταδώσουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, που μάλλον πρέπει να συμφωνήσει και αυτός… μια και την τελευταία παρέλαση πήγε να την μεταδώσει και αυτός με μια κάμερα που έφερε από το σπίτι του, για το Web Tv του…
Ο γνωστός «κομπλεξικός», κατά γενική ομολογία δεν μπορεί να καταλάβει πως οι εποχές άλλαξαν, σαν «καναλάρχης» απέτυχε και μάλιστα πήρε και πολύ κόσμο στο λαιμό του… αφού αυτός δεν έβαλε μία και παρουσιαζόταν σαν ειδικός στο τότε εγχείρημα με το γνωστό αποτέλεσμα …που φταίει ο ίδιος, ενώ τώρα προσπαθεί στον Web Tv του!!
Πάντως είναι κρίμα οι πολιτικοί να σκύβουν το κεφάλι, να υποκύπτουν στον οποιονδήποτε που έχει ΜΜΕ και μάλιστα να τους επιβάλει να γίνονται και γραμματείς του… Το ακούς «γεροντάκι» της Νομαρχίας που μόνο… καμαριέρα του δεν έχεις γίνει ακόμα;
Όσον αφορά τα «μπερλουσκονικά», γνωστέ κομπλεξικέ, δεν με αγγίζουν διότι εδώ όλοι γνωριζόμαστε και ξέρει ο κόσμος τι είναι ο καθένας μας. Αν βγάλεις την ρόμπα σου ίσως… το καταλάβεις και εσύ!»

Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ «Φ»
Εύλογη η οργή της τηλεόρασης Best, την οποία – προφανέστατα – φωτογράφιζε το σχόλιο της εφημερίδας, ο συντάκτης του οποίου ή έχει άγρια μεσάνυχτα από τηλεοπτικές παραγωγές ή δεν γνωρίζει ότι στην Πελοπόννησο δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα αξιόπιστης παραγωγής και στη συνέχεια μετάδοσης και αναμετάδοσής της δορυφορικά ή επίγεια μέσω ζωντανών συνδέσεων.
Αν δεν συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο ας γίνει ο συντάκτης πιο σαφής και συγκεκριμένος, γιατί έχει δίκιο το Best να οργίζεται και να μιλάει για κομπλεξικούς κουκουλοφόρους της ενημέρωσης, εσωστρεφείς και εχθρικούς στην καινοτομία όταν δεν την ελέγχουν οι ίδιοι!
Όποιος στην ψηφιακή εποχή νομίζει ότι κατέχει τη μοναδική αλήθεια στην ενημέρωση ή παριστάνει το «θηρίο» με… νταβατζήδικες μεθόδους, απλά χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του χωρίς να το αντιλαμβάνεται! Και αυτό γιατί μια με χαφιεδιλίκι στην εξουσία και μια με τις φοβέρες, πείστηκαν οι πάντες, για τις προθέσεις της «παράγκας».
Σ’ αυτή την αυτοκαταστροφική πορεία του οποιουδήποτε οφείλουν ν’ αντισταθούν οι υπόλοιποι του χώρου πριν η «υπόθεση» πάρει διαστάσεις «ντόμινο» και τους συμπαρασύρει όλους σ’ ένα «καθοδικό σπιράλ», από το οποίο δεν θα υπάρχει επιστροφή! Το παλιό πεθαίνει, οι «γεροντοκορίστικες» αντιλήψεις της εξουσίας και οι «κατινίστικες» απομαχικές εξάρσεις της «τέταρτης εξουσίας», το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να δίνουν δραματικό τόνο στον «αργό θάνατο» της τοπικής δημοσιογραφίας και ενημέρωσης. Έτσι κι αλλιώς, για την καθοδική πορεία απαξίωσής της ευθύνονται αποκλειστικά οι «γεροντοκόρες» του χώρου που στα νιάτα τους προστάτευαν την… παρθενιά τους, ενώ τώρα που «απελευθερώθηκαν» και βγήκαν στην πιάτσα για «βίζιτα» τους απεχθάνονται ακόμη και οι περιστασιακά, εισερχόμενοι, διερχόμενοι και απερχόμενοι «αλεξιπτωτιστές» του χώρου, στους οποίους το ίδιο κέντρο, «παράγκα», έδινε ασυλία για να τους στέψει εναντίον των υπολοίπων του χώρου με αθέμιτο τρόπο, ελπίζοντας στη διαιώνιση της δικής του μονοκρατορίας με πνίξιμο του υγιούς ανταγωνισμού, τον οποίο ανέκαθεν απεχθανόταν! Διαίρειν και βασίλευε δηλαδή. Όμως όλα έχουν ένα τέλος και όλα εδώ πληρώνονται!
Οι … απόμαχοι φοβικοί με «νεοσταλινική» νοοτροπία, δεν διαφέρουν από τα «γεροντάκια» της εξουσίας, όπως το ίδιο κέντρο αποκαλούσε προεκλογικά εκείνους που τώρα συνδιαλέγεται εν κρυπτώ, τα οποία επιδιώκουν να αρμέξουν και την τελευταία σταγόνα από την αγελάδα, πριν αποσυρθούν οριστικά και απαλλάξουν το δημόσιο από τις παχυλές και πολλαπλές αμοιβές και τα προνόμιά τους!
Όπως θα ’λεγε και ο ποιητής: «Αχ, πού ήσουν νιότη που ’δειχνες πως θα γινόμουν άλλος»…
«ΦΩΝΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages