Γάμος αλα ελληνικά στο..λιμενικό ταμείο Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γάμος αλα ελληνικά στο..λιμενικό ταμείο Μεσσηνίας

Γάμος αλα ελληνικά στο..λιμενικό ταμείο Μεσσηνίας

Share This
Φαίνεται ότι η οικονομική κρίση , ώθησε τα μέλη του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, να εκμεταλλευτούν με έναν καινούργιο τρόπο τις μαρίνες που διαχειρίζονται, προκειμένου να αποκομίσουν επιπλέον οφέλη .Στην προκειμένη περίπτωση, παραχωρήθηκε κατόπιν αιτήματος και οικονομικών απαιτήσεων φανταζόμαστε, από πλευράς του Λιμενικού Ταμείου, ο χώρος της μαρίνας Πύλου, για ......γαμήλια δεξίωση!
Ίσως αυτό αποδειχθεί επικερδές και για το Λιμενικό ταμείο μεν, αλλά και για τα μελλοντικά ζευγάρια, που μέχρι τώρα δεν είχαν τέτοια δυνατότητα και διέθεταν ολόκληρες περιουσίες για το γαμήλιο γλέντι τους , που το έκαναν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος , που φορολογούνται κιόλας με τόση σκληρότητα !
Βέβαια αυτό δεν προβλημάτισε ως φαίνεται ούτε τον υφυπουργό κ.Κουσελά που είναι και υπεύθυνος για την πάταξη της φοροδιαφυγής, ούτε τους βουλευτές της Μεσσηνίας, ούτε τον Περιφερειάρχη , ούτε τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας ,που παραβρέθηκαν στο γάμο του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Φιλιππόπουλου !
Μπράβο παιδιά, καλά κάνετε και με την παρουσία σας , κάνετε την αρχή στηρίζοντας τέτοιες οικονομικές λύσεις , ανοίγοντας τις πύλες διάπλατα και στο φτωχό κόσμο να κάνει σε δημόσιους χώρους τις κοινωνικές του εκδηλώσεις ,δηλ. γάμους, βαφτίσια, γενέθλια κλπ. και να γλυτώνει χρήματα από φόρους!

1 σχόλιο:

  1. Aπάντηση στο σχόλιο Γάμος στην προκυμαία 30/05/2011 με υπογραφή ΣΚΩΡΟΣ

    Φαίνεται όντως ότι η οικονομική κρίση , εκτός των άλλων έχει διαστρέψει τόσο πολύ την Ελληνική ψυχή, που λέει και κάνει πράγματα αδιανόητα. Υπήρξε όντως ένας ωραίος Γάμος, ένα ωραίο ζευγάρι, που θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του ει δυνατόν με όσους περισσότερους συμπατριώτες του μπορούσε. Εξ ου και η ανοικτή πρόσκληση μέσω εφημερίδων. 1500 και πλέον άτομα ανταποκρίθηκαν σε αυτή την ανοικτή πρόσκληση.
    Το μόνο που θα περίμενε κανείς - το απαιτεί ο Ξένιος Δίας μας - είναι να ευχηθούν και όσοι δεν ήρθαν ‘’βίον ανθόσπαρτον ‘’ και καλούς απογόνους...
    Αντ' αυτού κύριε ΣΚΩΡΕ άνοιξες τα κιτάπια της εφορίας και ως άλλος Γερο - Λαδάς υπολογίζεις το λαδόξιδο και το βγάζεις λειψό.
    Το να τα βάζεις εσύ σήμερα για παράδειγμα με το Λιμενικό και ίσως αύριο ένας άλλος κύριος Σκώρος με την Πυροσβεστική, το Δασαρχείο ,
    τους Προσκόπους και ότι άλλο επινοήσει η τραυματισμένη από τους καιρούς φαντασία μας, αυτά τα επινοημένα γνωσιολογικά φαντάσματα, επιβεβαιώνουν απλά την ‘’διαστροφή’’ της ζεστής ανθρώπινης καρδιάς.
    Πράγματι υπήρξαν σκάνδαλα στο παρελθόν που μας οδήγησαν εδώ, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το κάθε τι είναι σκάνδαλο.
    Ειλικρινά για πες μου με την μπακαλίστικη αριθμητική σου θα κέρδιζε περισσότερα η εφορία αν οι καλεσμένοι ήταν 50, 100, 200, 500 και η δεξίωση γινόταν πχ σε κάποιο μαγαζί της περιοχής ?

    Ήμαρτον κύριε Σκώρε...

    Elena Routsi Μια καλεσμένη που απλά ενοχλήθηκε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages