Τεράστιες οι ευθύνες κυβέρνησης και αυτοδιοικητικών παραγόντων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τεράστιες οι ευθύνες κυβέρνησης και αυτοδιοικητικών παραγόντων

Τεράστιες οι ευθύνες κυβέρνησης και αυτοδιοικητικών παραγόντων

Share This
Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία» της Καλαμάτας με τίτλο «Πλιάτσικο στην αποθήκη του ΟΣΕ στο Ασπρόχωμα», αναφέρεται ότι: «...ξηλώνονται ακόμα και μηχανήματα που είναι αραγμένα στις χορταριασμένες πια σιδηροδρομικές γραμμές, μπροστά από το σταθμό...».
Στις 21 Ιανουαρίου 2011 είχαμε τονίσει ότι: «Απειλείται με καταστροφή η δημόσια περιουσία του ΟΣΕ στο δίκτυο της Πελοποννήσου, το οποίο αποφάσισε η κυβέρνηση να καταργήσει και τονίζαμε μεταξύ των άλλων, ότι αυτό σημαίνει απιστία, παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση δημοσίου χρήματος, για τη με μαθηματική ακρίβεια απειλούμενη καταστροφή της δημόσιας περιουσίας.
Επιπλέον, καλούσαμε όλους τους αρμόδιους τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες και ιδιαίτερα στον Περιφερειάρχη και στο Δήμαρχο Καλαμάτας να αφήσουν τα ανέξοδα λόγια ότι είναι υπέρ του σιδηροδρόμου και να εγκαλέσουν την κυβέρνηση για επαπειλούμενη καταστροφή δημόσιας περιουσίας και να απαιτήσουν να μην κλείσει η γραμμή και το μηχανοστάσιο της Καλαμάτας. Διότι και αυτοί θα είναι υπόλογοι για το ότι δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν την καταστροφή.
Θα είναι αργά να ενδιαφερθούν όταν θα διαμαρτύρονται οι περίοικοι γιατί ο χώρος θα έχει μετατραπεί σε άντρο τοξικομανών.
Αλήθεια, οι βουλευτές της Πελοποννήσου τι λένε για το ειδεχθές έγκλημα της δολοφονίας του πελοποννησιακού σιδηροδρόμου; Έχασαν τη μιλιά γι’ αυτό το θέμα;».
Σήμερα, που οι προειδοποιήσεις μας, που είχαμε κάνει πριν από 4 μήνες, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, θα πουν τίποτα οι κυβερνητικοί παράγοντες, οι βουλευτές Μεσσηνίας και ο κ. Περιφερειάρχης;
Είχαμε ζητήσει το θέμα του σιδηροδρόμου να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο κ. Τατούλης απαξίωσε να ασχοληθεί με το θέμα. Έστω και σήμερα, θα κάνει κάτι; 21/1/2011Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages