Απάντηση Υπερπεριφέρειας για το δελτίο Τύπου Τατούλη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απάντηση Υπερπεριφέρειας για το δελτίο Τύπου Τατούλη

Απάντηση Υπερπεριφέρειας για το δελτίο Τύπου Τατούλη

Share This
Πριν από λίγες ώρες η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξέδωσε Δελτίο Τύπου που δημιουργεί και πάλι συσκότιση των γεγονότων για το θέμα του προϋπολογισμού. Προς αποκατάσταση της αλήθειας:
1. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου έχει μέχρι σήμερα εκδώσει πράξη νομιμότητας μόνο για τους προϋπολογισμούς των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.
2. Ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου επιστράφηκε στην Περιφέρεια μαζί με ολόκληρη την αλληλογραφία με τη σημείωση να τεθεί και πάλι υπόψη του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού πρώτα αναμορφωθεί και ληφθούν υπόψη οι παρατηρήσεις της έκθεσης της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου, να υπογραφεί και στη συνέχεια να υποβληθεί πάλι στην αρμόδια υπηρεσία μας μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί, γι’ αυτό και δεν έχει εκδοθεί πράξη νομιμότητας.
3. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ουδέποτε μίλησε για ακύρωση του προϋπολογισμού, αλλά για επιστροφή και επανασύνταξή του. Συνεπώς αποσπασματική παρουσίαση σημείων εγγράφου υπηρεσιακών παραγόντων και τον συντάκτη του εγγράφου αδικεί και την πραγματικότητα δεν αποδίδει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages