Επανεκκίνηση τοπικής οικονομίας ζήτησε ο Μιχελάκης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επανεκκίνηση τοπικής οικονομίας ζήτησε ο Μιχελάκης

Επανεκκίνηση τοπικής οικονομίας ζήτησε ο Μιχελάκης

Share This
Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες εχθές ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και οι συνεργάτες του επέτυχαν να γίνει μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις, ίσως η καλύτερη που έχει γίνει ποτέ, στην Μεσσηνία. Η αίθουσα του ξενοδοχείου Ελίτ γέμισε όλη παρά τη δυσκολία της ημέρας που ως γνωστών ήταν ο τελικός αγώνας του τσαμπιον λινκ που καθηλώνει εκατομμύρια κόσμο στις τηλεοράσεις τους σε όλο τον Πλανήτη.
Ο χαιρετισμός του προέδρου Αντώνη Σαμαρά που έγινε ζωντανά δορυφορικά για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να βλέπει ο πρόεδρος όλους όσους ήταν στην αίθουσα και αυτοί να τον βλέπουν από οθόνες που ήταν παντού τον χώρο που μαζί με το διάλογο που έγινε στην αρχή με τον Περικλή Μαντά θα ακλουθούσε διάλογος ζωντανά και με μερικούς παρευρισκόμενους προκειμένου να νιώσουν καλύτερα όλοι αφού έστω και με αυτό τον τρόπο ο Μεσσήνιος πρόεδρος της Ν.Δ θα ήταν μαζί τους. Δυστυχώς ένα τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε από χέρι… στην Αθήνα δεν άφησε να ολοκληρωθεί αυτό το μοναδικό μέχρι σήμερα πανελλήνια γεγονός.
Στο φουαγιέ της αίθουσας ήταν τοποθετημένα σχεδόν όλα τα Μεσσηνιακά προϊόντα που όταν έμπαινες σου δημιουργούσαν μια πολύ καλή αίσθηση Μεσσηνιακή, που σε συνδυασμό με ένα ερωτηματολόγιο που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της ΝΟΔΕ έδειχναν και αναδείκνυαν τον πλούτο της περιοχής μας.
Οι ομιλίες για πρώτη φορά ήταν μικρές και ουσιαστικές αφού ήταν μόνο 2, με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ να απασχολεί τον κόσμο για 3 λεπτά περίπου αλλά με λόγια ουσιαστικά και τον Γιάννη Μιχελάκη σαν κεντρικό ομιλητή περίπου 20 λεπτά με αναφορές στα πολιτικά δρώμενα στοχευόμενες και κατανοητές και από τον ποιο απλό πολίτη. Η εκδήλωση μεταδόθηκαν ζωντανά από πολλά περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια, που σχολίασαν στο τέλος όλοι θετικά για την επιτυχία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages