Συναντήσεις του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συναντήσεις του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Συναντήσεις του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Share This
Η προώθηση σημαντικών έργων για το τους δήμους Βόρειας Κυνουρίας και Οιχαλίας ήταν το αντικείμενο των αντίστοιχων συναντήσεων του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου με τους Δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας κ. Μανώλη Σκαντζό και Οιχαλίας κ. Φίλιππο Μπάμη που πραγματοποιήθηκαν σήμερα.
Συγκεκριμένα τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας ήταν οι περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις για την κατασκευή έργων στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, η εξομοίωση της ζώνης του λιμένα, αλλά και το δίκτυο αποχέτευσης και η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων.
Στη συνάντηση που είχε ο κ. Αποστολόπουλος με τον Δήμαρχο Οιχαλίας συζητήθηκαν τα οικονομικά θέματα και ο προϋπολογισμός του Δήμου, καθώς επίσης η κατάσταση του οδικού δικτύου και η ένταξη εργασιών οδοποιίας σε ευρωπαϊκά προγράμματα.
Αύριο ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος θα βρίσκεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, όπου θα πάρει μέρος στην παρουσίαση προγράμματος με θέμα τις «Πράσινες περιοχές και τις νησιωτικές κοινότητες». Πρόκειται για μια πρωτοπόρα δράση μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης και μηδενικών εκπομπών, η οποία θα εφαρμοστεί σε νησιωτικές και ορεινές περιοχές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages