Headlines
Published On:Κυριακή, 15 Μαΐου 2011
Posted by OMAΔΑ UNWIRED

Εγκληματικές ενέργειες σε Καλαμάτα, Αιθαία και μια κλοπή

Τσαντάκι με 7.500 ευρώ , μπλοκ επιταγών ,πιστωτικές κάρτες ,έγγραφα και κλειδιά έκαναν φτερά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του κολυμβητηρίου Καλαμάτας το οποίο ο ιδιοκτήτης του είχε αφήσει …ξεκλείδωτο . Ο άγνωστος δράστης το εντόπισε με αποτέλεσμα «ο ξεχασιάρης οδηγός »να το πληρώσει ακριβά.
Στο μεταξύ άγνωστος μαχαίρωε με 5 μαχαιριές ένα 44χρονο έξω απο κέντρο διαδκέδασης τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας χωρις να έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα της άνανδρης επίθεσης μπροστά στα μάτια έντρομων περαστικών για λίγα λεπτά. Επίσης στην Αιθαία ένας 47χρονος πήγε με φίλο του στο πατρικό σπίτι της εν διαστάσει συζυγό του και επιχείρησε να την μεταπείσει να γυρίσει στο σπιτι της και οταν εκείνη αρνήθηκε έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα με τα σκάγια να παίρνουν τον 17χροον αδερφό της γυναίκας. Αμέσως μετά με την άσκηση βίας την πήρε με το ΙΧ και ένα φίλο του που είχε στη κατοχή του καραμπίνα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

About the Author

Posted by OMAΔΑ UNWIRED on 8:37 μ.μ.. Filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

By OMAΔΑ UNWIRED on 8:37 μ.μ.. Filed under , , , , , , , . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Εγκληματικές ενέργειες σε Καλαμάτα, Αιθαία και μια κλοπή"

Leave a reply

KALAMATA EVENTS ΣΤΗ ΠΟΛΗ

KALAMATA EVENTS ΣΤΗ ΠΟΛΗ
Στα πλαίσια τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER που συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο, η Μεσσηνία έρχεται να αναδείξει μία νέα τουριστική καινοτομία. Ταξιδεύοντας από την Κορώνη στην Μεθώνη και την ευλογημένη γη της Καλαμάτας, στους περίφημους ελαιώνες της Κυπαρισίας, τα ανάκτορα του Νέστορα και στα μυθικά τοπία των Νυμφών, ο Πολιτισμός της Ελιάς απλώνει βαθιά τις ρίζες του στην Μεσσηνιακή Γη και χάνεται στα βάθη των αιώνων. Με επίκεντρο τον βιοτουρισμό - τουρισμός με πυρήνα το περιβάλλον και τον πολιτισμό για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, η Μεσσηνία προβάλει διεθνώς τα μοναδικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά της και την εξαιρετική δυναμική των φυσικών αποθεμάτων της και αναδεικνύει τις νέες προοπτικές ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας.

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ- ΜΟΚΕΤΕΣ ΧΑΛΙΑ

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ- ΜΟΚΕΤΕΣ ΧΑΛΙΑ
ΑΘΗΝΩΝ 87 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

LIVE RADIO TΟΥ KALAMATANEWS.GR

KALAMATA NEWS VIDEO

Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με την μοναδική ιστορική και κοινωνική της υπόσταση.

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΜΗ..

Από το Δήμο Καλαμάτας τοποθετήθηκε υπάλληλος για την υποστήριξη λειτουργίας της ράμπας Α μεΑ στην παραλία Ανάστασης. Ο υπάλληλος αυτός και ο ναυαγοσώστης θα βοηθούν τους συνανθρώπους μας με προβλήματα στην κίνηση να χρησιμοποιούν το μηχανισμό αυτό. Τα άτομα με προβλήματα κινητικότητας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο από τις 8.00 μέχρι τις 19.30 κάθε μέρα.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Kalamata Blogs

Άποψη για τη Περιφερεια Πελοποννησου

Radio Kyparissia 93,6 fm stereo

Οι εφημερίδες τώρα

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ
    kalamatanews1@gmail.com

    ΑΡΧΕΙΟ