Headlines
Published On:Κυριακή, 15 Μαΐου 2011
Posted by OMAΔΑ UNWIRED

Εγκληματικές ενέργειες σε Καλαμάτα, Αιθαία και μια κλοπή

Τσαντάκι με 7.500 ευρώ , μπλοκ επιταγών ,πιστωτικές κάρτες ,έγγραφα και κλειδιά έκαναν φτερά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του κολυμβητηρίου Καλαμάτας το οποίο ο ιδιοκτήτης του είχε αφήσει …ξεκλείδωτο . Ο άγνωστος δράστης το εντόπισε με αποτέλεσμα «ο ξεχασιάρης οδηγός »να το πληρώσει ακριβά.
Στο μεταξύ άγνωστος μαχαίρωε με 5 μαχαιριές ένα 44χρονο έξω απο κέντρο διαδκέδασης τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας χωρις να έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα της άνανδρης επίθεσης μπροστά στα μάτια έντρομων περαστικών για λίγα λεπτά. Επίσης στην Αιθαία ένας 47χρονος πήγε με φίλο του στο πατρικό σπίτι της εν διαστάσει συζυγό του και επιχείρησε να την μεταπείσει να γυρίσει στο σπιτι της και οταν εκείνη αρνήθηκε έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα με τα σκάγια να παίρνουν τον 17χροον αδερφό της γυναίκας. Αμέσως μετά με την άσκηση βίας την πήρε με το ΙΧ και ένα φίλο του που είχε στη κατοχή του καραμπίνα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

About the Author

Posted by OMAΔΑ UNWIRED on 8:37 μ.μ.. Filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

By OMAΔΑ UNWIRED on 8:37 μ.μ.. Filed under , , , , , , , . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Εγκληματικές ενέργειες σε Καλαμάτα, Αιθαία και μια κλοπή"

Leave a reply

KALAMATA EVENTS ΣΤΗ ΠΟΛΗ

KALAMATA EVENTS ΣΤΗ ΠΟΛΗ
«Πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες ή τους μετόχους τους και, παρά τις δυνατότητες ανάπτυξής τους, δεν ενδιαφέρουν κανέναν εκτός από τους εργαζόμενους που χρειάζονται να εργαστούν και να ζήσουν τις οικογένειές τους. Είναι ένα εγχείρημα στο οποίο όλοι μας, στον τομέα ευθύνης του και βάσει της τεχνογνωσίας κάθε υπουργείου, θα πρέπει να συνδράμουμε σε επίπεδο σχεδιασμού και υλοποίησης», ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, σε ημερίδα για την Κοινωνική Οικονομία και αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα σε μερικούς κλάδους που σχεδιάζει να χρηματοδοτήσει η κυβέρνηση.

LIVE RADIO MESSINIA

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ- ΜΟΚΕΤΕΣ ΧΑΛΙΑ

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ- ΜΟΚΕΤΕΣ ΧΑΛΙΑ
ΑΘΗΝΩΝ 87 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

KALAMATA NEWS VIDEO

Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με την μοναδική ιστορική και κοινωνική της υπόσταση.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΜΗ..

Νέα έργα για τις Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας και Αρκαδίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016. Πρόκειται για τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Βελτίωση – Συντήρηση 8ης Επ. Οδού (Τμήμα Μεσσήνη Αριστομένη Κεφαλόβρυσο)» στο Δήμο Μεσσήνης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και τη δημοπράτηση των έργων «Αποκατάσταση βατότητας Οδικού Δικτύου Αρκαδίας (Ελαιοχώρι – Παρθένι, Αγριακόνα – Δόριζα, Πέλαγος – Άγιος Βασίλειος, Χρυσοβίτσι – Πιάνα, Φουσκάρι – Τουθόα, Ελάτη – Χρυσοβίτσι, Καμενίτσα – Κερπινή)», «Κατασκευή κόμβου και ηλεκτροφωτισμός στην Επ. Οδό Λεωνιδίου – Πλάκας – Πουλήθρων στην είσοδο του οικισμού Πλάκας Δήμου Νότιας Κυνουρίας» και «Κατασκευή τεχνικού έργου στη γέφυρα Σερα στην επαρχιακό οδό Καρκαλού – Δημητσάνας στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ GADGETS

Radio Kyparissia 93,6 fm stereo

Οι εφημερίδες τώρα

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ
    kalamatanews1@gmail.com

    ΑΡΧΕΙΟ