Γενικός Διευθυντής Πελοποννήσου ο Ηλ. Γεωργόπουλος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γενικός Διευθυντής Πελοποννήσου ο Ηλ. Γεωργόπουλος

Γενικός Διευθυντής Πελοποννήσου ο Ηλ. Γεωργόπουλος

Share This
Με τις τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών, ανάμεσά τους και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, θα συνεχισθούν στην επόμενη φάση οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία. Μετά από αρκετά χρόνια η Μεσσηνία για την τρέχουσα περίοδο στο «τιμόνι» της Αστυνομικής Διεύθυνσης δε θα έχει ταξίαρχο, αλλά αστυνομικό διευθυντή.
Ο νυν αστυνομικός διευθυντής, ταξίαρχος Νικόλαος Μπάστας, αποστρατεύτηκε με το βαθμό του υποστρατήγου. Στο βαθμό του ταξίαρχου από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος προήχθη ο αστυνομικός διευθυντής, στη θέση του υποδιευθυντή Μεσσηνίας, Ηλίας Γεωργόπουλος.
Ο κ. Γεωργόπουλος ανέλαβε ήδη καθήκοντα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου, με έδρα την Τρίπολη, ως γενικός αστυνομικός διευθυντής.
Ο νέος γενικός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου έχει υπηρετήσει επί χρόνια στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και ως διοικητής υπηρεσιών. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ενώ έχει παρακολουθήσει ειδικές εκπαιδεύσεις και καταρτίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages