Τραγική μοίρα για άνδρα σε χαράδρα στον Ταύγετο.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τραγική μοίρα για άνδρα σε χαράδρα στον Ταύγετο..

Τραγική μοίρα για άνδρα σε χαράδρα στον Ταύγετο..

Share This
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άγνωστος άνδρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα ύψους πάνω από 100 μέτρα, περίπου 2 χιλιόμετρα πάνω από την Τρύπη προς Καλαμάτα. Η είδηση όμως έχει και συνέχεια, μιας και ο νεκρός βρέθηκε σε αποσύνθεση σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου από κάποιον περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.
Δεν έχουμε πληροφορίες αν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία απλά είδε από ψηλά το διαλυμένο αυτοκίνητο, ή είδε από χαμηλά το φρικιαστικό θέαμα. Το θέμα είναι ότι πέρασαν πολλοί μήνες ίσως και χρόνος για να βρεθεί.
Την Τετάρτη 4:10 της Τετάρτης που γράφεται αυτό το κείμενο, έχουν σπεύσει στη χαράδρα η αστυνομία, η πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, η ομάδα διάσωσης και η express service, προκειμένου να γίνει η ανάσυρση του πτώματος και του οχήματος και μάλλον θα κρατήσει αρκετή ώρα η επιχείρηση αυτή.
Αυτό που ακούσαμε από τους αστυνομικούς είναι ότι οι πινακίδες του οχήματος ήταν Γερμανικές. Αυτό που είδαν οι αυτότπτες μάρτυρες , ήταν ένα σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο, και στην μεριά του οδηγού κρεμόντουσαν τα πόδια του νεκρού σε αποσύνθεση, ένα θέαμα τέλειος ανατριχιαστικό. Ακόμα ακούσαμε πως υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και συνοδηγός, ο οποίος να εκσφενδονίστηκε από το όχημα την ώρα που έκανε βουτιά στο κενό.
Επίσης το σημείο που εικάζετε ότι έφυγε από το δρόμο το συγκεκριμένο όχημα, είναι μια στροφή πέταλο, η οποία δεν έχει προστατευτικό τοίχος για να συγκρατήσει το όχημα, όπως οι άλλες στροφές του δρόμου αυτού.Τέλος η αστυνομία αφού εξετάσει όλα τα στοιχεία θα αποφανθεί, εάν πρόκειται για ατύχημα ή άλλη ενέργεια, με περισσότερες πιθανότητες το πρώτο και ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί μετά από αναλύσεις, για το διάστημα που παρέμεινε νεκρός ο άτυχος άνδρας στο αυτοκίνητο πάνω στο δέντρο, στον ήσυχο και απρόσιτο γκρεμό της Τρύπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages